Erik Rapp

 
Så otroligt bra!! Bästa på idol igår tycker jag. Så synd att han inte gick vidare... Tyckte att han
och Elin skulle haft var sin plats i finalen nästa vecka, menmen <3

Julkänsla

 
       
Idag har det varit allt bra med julkänslan eftersom vi bakat lussebullar och lyssnat på härlig julmusik vid sidan. Har varit hemma med mina syskon hela eftermiddagen vilket även det har varit rätt så mysigt. Dagarna går så himla snabbt och det är ju redan första advent på söndag. Bullarna var i alla fall jättegoda med ett glad mjölk och idol :)
 

7 tips för fina naglar

Håll naglarna rena. Det är förstås det första steget mot vackrare naglar. Du gör rent dem regelbundet. Om du låter smuts och infektioner ta plats inne i naglarna förlorar du chansen att reparera dem och ge dem lystern tillbaka. Och finns det något äckligare än naglar fulla av smuts. Ge dina naglar tid och uppmärksamhet så blir de fina.

Misshandla inte dina naglar. Det är lika viktigt som att hålla dem rena. Att bita, peta med dem eller dra i saker med naglarna är som att bjuda in skador i naglarna.

Fila naglarna regelbundet. Det håller dem i form och får dem att se snygga ut. När du filar naglarna försvinner också smuts och andra skadliga partiklar tillsammans med döda hudceller bort. När dina gamla hudceller är borta ersätts dem med ny fin hud som får dina naglar att se ännu bättre ut.

Ta hand om nagelbanden. Många undviker att bita på naglarna men det slutar med att de biter på nagelbanden istället. Att bita på nagelbanden förstör nageltillväxten. Att ta hand om nagelbanden är en av de viktigaste sakerna att göra eftersom nagelbanden skyddar dina naglar från infektioner. Det enda du behöver göra är att massera dem med nagelbandskräm/olja ibland. På det sättet bibehåller du en bra blodcirkulation som hjälper till att få naglarna att växa bättre.

Undvik aceton. Ja, det är sant. Aceton är som gift för dina naglar. Det torkar upp naglarna men tar också bort naglarnas naturliga lyster. När dina naglar förlorat sin lyster kan inte ens den bästa nagellack rädda dem.

Smörj in naglarna. Det bästa sättet att ta hand om naglarna är att hålla dem insmorda. Du kan använda samma kräm som du använder till händerna.

Ät bra. Allt som är skrivit är bra metoder för att ta hand om dina naglar men det är lika viktigt vad du äter bra. Fullkorn, färska grönsaker och frukt, proteinrik seafood och fibrer gör stor skillnad. Att dricka mycket vatten ger också naglarna mer lyster och spänst till dina naglar.
 
 

Jag älskar dig

Jag har känt dig i fem år nu och det har varit dem bästa åren i mitt liv. På många håll även dem värsta, då jag trott att jag hållt på att tappa dig. Men som sagt de bästa åren forever. Du har stannat kvar hos mig oavsett vad jag gjort, vad jag sagt eller hur jag mått. Du är den som alltid stannar kvar och jag vill att du ska veta hur mycket jag uppskattar det. Hur mycket jag uppskattar allt du gör för mig och att du bara finns där <3
Du är den bästa jag vet, finns ingen som du <3
 

Jag kommer alltid att finnas för dig, precis som du finns här för mig
 
 

25 November

Dagarna bara rullar förbi och snart är det redan 1 December och även advent. Jag tycker det är så mysigt runt julen. Alla fina ljus både inne och ute, glögg, godis och mys med familjen. Tycker dock inte vintern borde vara så lång som den är.. Det är ju bara kallt hela tiden ju. Jag vill ha sol och värme
Jul på Liseberg är ett måste i år i alla fall. Bor i Göteborg men ändå går man inte dit <3
 
 

Lights Will Guide You Home

 
Du är på ett fint ställe nu, men du kommer föralltid finnas kvar hos oss <3

Volontär och pengar

 
 
När jag var på min praktik idag pratade jag med en annan student, fast som gick på en annan skola än vad jag gör. Hon berättade att hennes klass skulle få åka till Uganda och volontärarbeta på en förskola. Jag blev så himla glad för hennes skull när jag hörde det, fast samtidigt så arg. Vi går precis samma linje fast på olika skolor. Själv hade jag fått betala ca 20 000kr om jag skulle gjort något sådant.
 
Det är helt sjukt egentligen hur mycket det ska kosta. Jag menar, man åker till ett fattigt land och gör en enorm hjälpinsatts. Du bara ger och ger, du får inget betalt och dessutom ska det vara så himla dyrt. Hade det varit gratis eller i alla fall lite billigare så hade jag åkt med än gång utan att tveka en sekund. Men allt blir så mycket värre när det ska kosta också. Jag måste alltså betala för att jobba och hjälpa andra... Jag förstår verkligen eftersom pengarna går till något bra, men "vi" gör ju också något bra <3
 
 
 
 
 

Tatuering

Har hittat en sjukt fin tatuering. Ååh jag är helt kär i den. Jag har ingen tatuering men jag vill inte bara heller skaffa en bara för att. Jag vill ju så gärna men är rädd att jag ska ångra mig dock.. Jag måste nog tänka lite till innan jag gör något :)<3 Men visst blir jag lite sugen
 

Att våga är vägen till ett lyckat beslut

Blogg xklusiv :I De Levandes Land, Citatet:

Båten är säkrast när den ligger i hamn,
men det är inte det som båtar är byggda för.


Åh vad du är bra!!

Hahah en skön tjej frå klassen hade denna tröjan på sig idag på idrottslektionen. Snacka om att vilja uttrycka sin åsikter. Tycker dock det stämmer ganska så bra ;)
 
 
 
 

 
 

Det var allt för längesedan vi sågs


You treat me like a princess and I'm not used to that <3 

Beneath Your Beautiful


You Create Your Own Dreams

Det är okej att göra misstag, det är okej att göra fel,

men erkän det för dig själv så du åter kan bli hel

Alla ens egenskaper är inte dem bästa och man gillar inte alla.

Men acceptera er själva för den ni är, så förhindrar ni att falla