Veckans blogg

 
Nu när jag har fått lite mer läsare här på bloggen så tänkte jag börja med veckans blogg igen :) NI har till söndagkväll på er och sedan på måndag så skriver jag ut och länkar vinnaren
 
 
 
 
 
 
 

♕ Hannah

Jag har sjukt svårt att skriva ngt om mig själv men...kan försöka klämma fram ngt. Jag är positiv i livet, utåtriktad, står för det jag säger och älskar att skriva mina åsikter (:
Hoppas jag vinner veckans blogg. Kraam!

Svar: Det är svårt, men nyttigt ;) Lycka till och må bra, kram
Nathalie

2014-01-03 @ 21:33:00
URL: http://hannahlife.bloggplatsen.se
♕ Emme

Jag är med! Min blogg är ganska nystartad och jag söker läsare om vill läsa om mitt liv, jag är 13 år och bor i Stockholm. Jag gillar att shoppa, fotografera och vara med kompisar, spelar även basket. På min blogg skriver jag mest om min vardag men ibland lägger jag upp foton, DIY mm.

Svar: Du verkar vara en toppentjej, lycka till :)
Nathalie

2014-01-03 @ 21:35:31
URL: http://emmez.webblogg.se
♕ Anonym

Jag är med

Har en blogg där jag skriver om mon familj, intressen och liknande samt så får man följa våran kamp och vår dotters kämpade då vi höll på att förlora henne. 1/1-13 pga oupptäckt hjärtfel o läkarmissar !

Svar: Jättefin blogg har du!! Lycka till
Nathalie

2014-01-04 @ 13:31:47
URL: http://karleksbarn.blogg.se
♕ Lovisa

Jag vill gärna vara med!!

Mitt namn är Lovisa Sundin och jag bloggar på min blogg om allt möjligt. Men jag har inte fått upp en bra designe ännu men det kommer. Jag är snäll och positiv till allt. Älskar utmaningar också!!

Svar: Härligt att du är så positiv :) Lycka till
Nathalie

2014-01-04 @ 16:29:54
URL: http://lovisasundin.blogg.se
♕ Anonym

Jag har en ganska nystartad blogg som behöver lite läsare! (: Jag är helst anonym på nätet eftersom, du vet, säkerheten och allt det där! Man vill ju inte att något ska hända. Min blogg har ingen speciell design, men ganska varierande inlägg. Jag ÄLSKAR Dylan O'Brien, eller ska jag säga min framtida man, hehe. Nä men han är perfekt. Jag har också en tävling på min blogg nu som du kanske vill kolla in? Hittills har jag fått 0 kommentarer ända sen jag startade blogga, vilket är ganska trist. Men jag kämpar ändå med inläggen med hopp om läsare! Förlåt ifall jag skrev mycket! Ouups!

Svar: Hej du!! Nej då du skrev inte förmycket!! Jag behöver dock en länk till din blogg annars kan du inte vinna med tanke på att jag inte kan länka den!!

Kram
Nathalie

2014-01-04 @ 21:22:07
♕ Petra Willumsen

Jag är med:D
Ps: snygg blogg!!!

Svar: Okej, lycka till! :)
Nathalie

2014-01-04 @ 22:36:03
URL: http://pewill.bloggplatsen.se
♕ En plats i solen

jag är med

Svar: Okej, lycka till :)
Nathalie

2014-01-05 @ 00:08:33
URL: http://enplatsisolen.bloggplatsen.se



NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR