Torsdag


Alla har vi "downs"

Sov så sött min trötts själ, natten här vill så väl. Den skänker ro i mina tankar, tills morgonen
på dörren bankar. Dröm dig bort i sköna drömmar, du får vila från allt som ömmar. Snart är
morgonen åter här, med ny strävan och fler besvär
 
Men glöm inte att morgondagen även har fina saker att erbjuda, nya möjligheter kommer att komma
och det som tyngde dig igår kanske känns lite lättare idag. Vakna upp med ett leende, ge din vän/kollega
en extra komplemang och beröm er själva för de jobb ni gör. Dagen bli mycket lättare med lite inslag av
posivititet ♥

MIdsommarhelgen

Som vanlig så jobbade jag på en högtidsdag. Detta/förra året jobbade jag julafton, dagen innan nyår + dagen efter nyår, påsken och nu midsommarafton. Som tur vad var jag ledig i helgen och även idag, men imorgon kör jag igång igen, 5 dagar på rad. Men vet ni? Jag älskar mitt jobb, åker dit med ett leende, så för mig gör det inte så mycket. 
 
Hur firade du midsommar? :)

Ledig

Idag är den en ledig dag som mestadels ska spenderas i solen, för jag har hört
rykten om att det kommer bli väldans varmt idag ;)
 
 

Onsdag

 

We're Beautiful

Jag har inte varit såhär trött i kroppen på länge. Det har varit så mycket nya intryck, så mycket information och mycket nya rutiner att lära. Tröttheten jag känner är dock skön, ett avsnitt av Grey's anatomy och sedan sovdax är precis vad jag behöver :)
 

Utbildning

Min andra dag på jobbet, och en utbildning väntar :) Från 8:00-16:00 ska jag gå en utbildning i HLR och akutsjukvård bland annat. Det ska bli såå kul 
 
 
 

Måndag

Jag har så himla nöjd över min första dag på sjukhuset, och så förväntansfull inför vad sommaren har att erbjuda mig. Känner på mig att det kommer vara mycket olika saker jag kommer få se och lära mig. Höjdpunkten på dagen var då jag gick in till en patient för att ta ett blodprov/venprov. Han sa redan från början att han var svårstucken och att ingen fått blod på första försöket. Jag blev genast nervös och det var som en varm våg som sköjde in över mig.. Jag klarade det i alla fall, och på första försöket :) Så stolt, och patienten var nöjd också  
 
 

Måndag


Vilken bricka?

I studentpressent så fick jag bland annat tre väldigt fina namnbrickor till jobbet. Men nu står jag inför det svåra, vilken ska jag ha..?
 
Vilken tycker ni är finast? 
 
 
 
 
 

Sommarjobb

Idag är jag lite extra nervös eftersom jag börjar jobba idag. För mig är det inte vilket jobb som helst utan ett jobb som undersköterska på Östra Sjukhuset. Jag är så himla glad att jag fått jobb där i 9 veckor och att jag börjar idag, men såklart lite pirrigt. På sjukhus har jag ju varit förut men aldrig på denna avdelningen, så det blir mycket nytt att lära men så otroligt roligt :)
 
Nu ska jag dock åka till Julia innan jobbdax, har en liten present till henne som jag tycker att hon är värd <3 Älskar att överraska folk med att bara dyka upp eller ge de något som de inte förväntar sig
 
 
 
 
 

Stockholm

Helgen har jag spenderat i Stockholm med mig gulliga syster. Vi har bara njutet av lite semester, varje dag. One Direciton konsert i fredags, Gröna lund i lördags och idag var det hemfärd till Göteborg igen. Vilken underbar helg :)
 
 
 
 
 
 

Livet börjar nu!

Jag har ärligt haft lite bloggtorka, men samtidigt har det hänt så himla mycket i mitt liv på den sista tiden!! Men det är så himla roligt och jag mår väldigt bra. Balen och studenten har passerat och jag kan nu inte längre kalla mig för student, kanske för att jag inte heller är någon ;) Det känns underbart på alla sätt och en stor sten har fallit från mina axlar, jag kan äntligen andas ut!
Folk säger till mig att "det är nu det hårda livet börjar". Men jag ska säga att de senaste två åren har varit hemska för mig. Jag har haft skola, praktik, ett extra jobb och dessutom har jag kämpat mot en ätstörning. För mig börjar inte det hårda livet nu, för mig börjar livet, på riktigt <3