Tanzania

För er som läst min blogg ett tag så vet ni att jag skulle åka till Tanzania och volontärarbeta vilket jag verkligen såg fram emot. Jag skulle åkt igår.. Alltså har jag inte åkt. Jag fick avboka min resa av personliga själ och det tog verkligen emot ska jag säga. Men jag antar att det inte var min sista chans, jag är ju bara 18år så jag har hela livet framför mig.
Jag har i alla fall fått ett intyg från läkare att jag inte kan åka pga sjukdom så pengarna jag lagt ut får jag tillbaka. Jag ska hitta på något riktigt roligt för dem pengarna, just nu är det en weekend i Stockholm som ska planeras med en saknad vän ♥

Kräftskiva

Ikväll har varit en av de kvällar jag brukar längta efter hela året, nämligen den årliga kräftskivan som hålls hemma hos min älskade morfar. Så mycket mat och såå himla gott! Nu är jag sådär perfekt mätt och sitter hemma med en kopp thé, så underbart ♥
 
Jag älskar verkligen skaldjur men måste jag säga någon favorit så är det nog kräfta och krabbklor
 
 
 

LÖRDAG

 
 

Var Den Som Kämpar För Dig!

Alla behöver vi någon som kämpar för oss, någon som gör att livet känns meningsfullt. Jag tänker ofta på det då jag har tagit hand om äldre dementa människor, dem har inte alltid någon som kämpar för dem. Är det en dement som inte har någon anhörig blir det väldigt jobbigt eftersom dem inte heller kan prata för sig själva och uttrycka sina behov på det sätt som dem behöver. 
 
 
Det är då personalen och vårdarna kommer in i bilden. Vi finns där och kämpar för dem. Kämpar för att dem ska känna att livet är meningsfullt, att livet fortfarande är i livesäning och att det finns någon som bryr sig. Jag är säker på att någon som är dement hade gjort vad som helst för att få byta med någon annan för en dag och kunna ta hand om sig själv.
Vad jag vill säga med detta inlägg är att i ditt liv så kommer det komma och gå människor, och det finns inte alltid så mycket du kan göra åt det. Därför kan man inte heller förlita sig på att alltid bli omhändetagen av andra. Så innan du ger dig ut i världen och träffar andra, bli vän med dig själv, var den som kämpar för dig! ♥
 

Filmtips

Som jag sa tidigare så har det blivit mycket film på senare tiden för min del. Tänkte dela med mig lite av några filmer som jag tycker är väldigt bra :) 
 
Många av dessa filmer har ni säkert redan sett men om ni inte har det tycker jag absolut ni ska ge dem en chans, så bra!

Tillbaka Till Livet

Trots att jag inte gjort någon inlägg här på väldigt länge så har jag haft många besökare varje dag vilket gör mig så himla glad, så tack ♥ 
 
 
Jag har inte haft någon ork till bloggandet på ett tag. Ska jag vara ärlig så har jag inte haft ork till så mycket över huvudtaget på ett ganska bra tag. Har spenderat många dagar hemma i mina myskläder senaste. Många filmer och mycket thé har det dock blivit. Känns som jag kollat igenom varenda film på swefilmer. Hehe nej men nog inte så långt ifrån. 
 
Jag hoppas verkligen att allt är bra med er fina läsare, det finns ju bara en av varje, så ta väl hand om dig!