Kärlek Deluxe

Har varit i stan nästan hela dagen idag. Köpt fina stickade tröjor, ätit på paprika och varit på bio. Jag var iväg med mamma vilket var väldigt mysigt. En mor och dotter dag <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi kollade på kärlek Deluxe vilket faktiskt var en ganska så mysig film. Man behövde inte tänka så mycket utan det var mest att luta sig tillbaka och njuta. 
 

♕ Linda

det är spännande :(/

2014-01-26 @ 22:56:21
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
♕ Josefine Andersson

Åh vad mys. OCH DU ÄR SÅ FIN

sv: Men tack så himlans sötnos <33
KRAM

2014-01-27 @ 13:38:39
URL: http://typjosefiine.blogg.se/
♕ http://carolasblogg.bloggplatsen.se

Hej Natalie! Vad härligt att hitta igen dig och din blogg. Jag hade just tänkt leta efter den men så såg jag en bild på dig här på bloggplatsen och blev jätte glad :). Jag har bytt blogg nu några gånger men har bestämt mig för att stanna på den här. Jag heter egentligen Carola men har haft Cornelia som ett alias när jag inte velat lämna ut mitt namn och velat vara mer privat. Nu har jag bestämt mig för att sluta vara rädd och våga vara offentlig. Jag tror att min sjukdom lätt gör mig paranoid och då får jag för mig att det är farligt att lämna ut sin rätta identitet.

Jag vill också se kärlek deluxe, den verkar jätte mysig. :)

Vad tråkigt att du verkar må sämre :(. Jag hoppas att det vänder snar och att du snabbt mår bättre igen. Det är jobbigt när man faller ner i skiten men det kan kännas lite lättare att veta att man alltid kommer upp, förr eller senare.

Ta hand om dig fina du! Jag lägger till dig som länk på min blogg. Om du inte vill så säg till så tar jag bort den direkt. Massa kramar Carola

2014-01-28 @ 23:32:26
URL: http://carolasblogg.bloggplatsen.se
♕ frida

Är också sugen på att se den filmen :)

Svar: Den var mysig :)
Nathalie

2014-01-30 @ 15:51:00
URL: http://fridahagstrom.blogg.se



NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR